OZ 1985


 

Forsidebilledet: Redaktionens nytårsgave til alle læserne er i år et gratis QTH-locatorkort, men er man ikke tilfreds med størrelsen, kan et rigtigt kort købes hos EDR's Forlag ApS. (Foto OZ7IS).

   
 

 


 

Forsidebilledet: Ser det ikke godt ud? Næsten som en fuldrigger i magsvejr. (Foto: via OZ8SL)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Elektronisk SSTV-testbillede fra OZ9AU, nedtaget og fotograferet af OZ9KE. Vi håber ved lejlighed at kunne bringe lidt omkring elektronikken her i bladet.

   
 

 


 

Forsidebilledet: Liden tue - stor virkning. En vigtig detalje fra OZ6UP's antennefarm, fotograferet af "mesteren" selv.

   
 

 


 

Forsidebilledet: Et nostalgisk tilbageblik - en arbejdsplads for en af besættelsestidens illegale radiotelegrafister - her rekonstrueret og fotograferet af OZ5RB.

   
 

 


 

Forsidebilledet: Et rigtigt amatørarbejdsbord. Bemærk specielt loddekolben, der er beregnet til at lodde en hel IC i på een gang. (Foto OZ1AVN)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Elegance og dejligt meget hjemmebygget grej finder vi i OZ4LS's radiohjørne. (Foto: OZ4LS)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Et kig ind i OZ9MM's hjørne, og igen kan den gamle redakteur glæde sig over det hjemmebyggede grej og ikke een eneste plastikradio. (Foto: OZ9MM)

   
 

 


 

Forsidebilledet: OZ4IR i sit private museum med en imponerende samling af radiomateriel fra krigens tid. (Foto: ?).

   
 

 


 

Forsidebilledet: Meget apropos OZ9LC's artikel i dette nummer bringer vi her et billede af OZ1IZB's hjemmebyggede SHF-station.

   
 

 


 

Forsidebilledet: HR har før udtalt ønske om, at en vis herre havde repeaterne, men denne bliver det vist de himmelske magter, der skal overtage, idet antennen tilhører Bodø-repeateren på Høgnakken, 1046 m over havet. (Foto: LA1UG)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Jul eller ikke jul, grønt er det i hvert fald, og nøglen er amatørfremstillet af fotografen. (Foto: OZ1KAT)