OZ 1994


 

Forsidebilledet: Nej, det er ikke en UFO, men antennerne på UOSAT'ernes kommandocentral på University of Surrey i Guilford. (Foto OZ7IS).

   
 

 


 

Forsidebilledet: OZ1SKRIGHALS/B har taget forskud på den kommende novicelicens. (Foto: OZ5GI)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Field-day i Odenseafdelingen. (Foto: OZ1HZE)

   
 

 


 

Forsidebilledet: CE5SPR og OZ1UM junior står klar til skud på OZ1UM's streg p position. Alle stationer er drevet af solen alene. (Foto: OZ1UM)

   
 

 


 

Forsidebilledet: OZ5KH ved sin veteranstation fra anno 1929. (Foto: OZ6FB).

   
 

 


 

Forsidebilledet: OZ1LO kører contest. (Foto: OZ1LO)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Fra en EDR-sommerlejr. (Foto: OZ1DKG)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Antenner i haven hos OZ5IQ. 4x6 elm. til 50 MHz, brugt ved første OZ EME 6 meter QSO. I baggrunden 8x9 elm. til 2 meter. (Foto: OZ1CJX)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Field-day forfra og bagfra på OZ9EDR's 15 meter vogn. (Foto: OZ1AXG).

   
 

 


 

Forsidebilledet: OZ3Y har placeret sig i den absolutte elite for DX - Top Honor Roll, og har modtaget denne plaquette. Desværre har trykkeriet beskåret billedet, så den smukke træplade, som trofæet er monteret på, ikke er kommet med. (Foto via OZ3Y)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Langbølge Storm P. antennesystem: Rammeantenne, rester af pladespiller, afstemningskredse - anbragt på loftet og styret fra stationen. Selvfølgelig med retningsindikator. (Foto og konstruktion: OZ5LN)

   
 

 


 

Forsidebilledet: Elektronisk genbrug. OZ1DIC, Hennie, arbejder med at finde defekte komponenter på printkort. I stedet for at smide dem ud har hun loddet dem sammen til dette alternative byggeprojekt. (Foto: OZ1CJX)